loader
Foto

Din viaţa satului

O campanie „Viaţa la ţară”, de luni până vineri, de la ora 18.20.

 

Margareta Andreescu
Satul meu
Telejurnal TVR Iaşi

Am străbătut comunităţi mai mari sau mai mici din întreaga Moldovă şi vi le-am prezentat, cu bune şi cu rele, cu frumuseţi şi mici probleme, în cadrul emisiunii „Viaţa la ţară” în sezonul 2014 – 2015. Am ales să revedem câteva dintre cele mai interesante personaje sau poveşti din emisiune, ca să nu ni se facă dor prea tare de viaţa satului şi bucuriile ei zilnice.

Din viaţa satului” este o campanie a emisiunii Viaţa la ţară prin care o parte din poveştile inedite descoperite în zona satului din Moldova le revedeţi în cadrul Jurnalului Regional TVR Iaşi. Se difuzează de luni, 22 iunie, până vineri, 26 iunie, de la ora 18.20 pe TVR Iaşi regional.

 

Din viaţa satului

Realizator: Marga Andreescu

TVR Iaşi: luni, 22 iunie – vineri, 26 iunie, de la ora 18.20

O producţie TVR Iaşi realizată de Marga Andreescu (redactor), Adrian Vulpe (director de imagine) şi Radu Bogdan (editor de imagine).

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi