loader
Foto

Din studioul TVR Iaşi spunem „Bună dimineaţa, Moldova!”

Miercuri, 5 februarie, de la ora 8:00, echipa matinală formată din Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteaptă cu cele mai noi informaţii din zona Moldovei.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

S-a lansat campania „Zilele bandanei”! Prin acest eveniment ne putem arăta solidaritatea faţă de bolnavii de cancer. Cum putem să îi ajutăm pe aceştia şi ce putem să facem pe 15 februarie, de Ziua Internaţională de Luptă împotriva Cancerului la Copil, aflăm de la Elena Cazacu, coordonatorul proiectului iniţiat de Asociaţia „Little People”.


Expoziţia de pictură, desen şi sculptură „Intimitate” la Galeriile Fundaţiei Regale ale Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iaşi. Despre împărtăşirea gândurilor şi a emoţiilor prin culori şi forme discutăm cu artiştii plastici Adrian Crîşmaru şi Claudiu Ciobanu.


La Iaşi se caută soluţii pentru combaterea traficului de fiinţe umane. Specialişti din Republica Moldova, Ucraina şi România lucrează la un proiect pentru crearea unei reţele destinate prevenirii şi ameliorării fenomenului de trafic cu fiinţe umane. Cu mai multe informaţii vin în studioul TVR Iaşi Elisabeta Monica Mărculeţ, preşedintele Asociaţiei Filantropica „Trup şi Suflet” şi Claudiu Bulai, manager de proiect, de la Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi (DAC).


„Bună dimineaţa, Moldova!” de la 08.00 la 09.00, pe TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi