loader
Foto

De luni suntem „Împreună lângă brad”

Aho, aho, copii şi fraţi, staţi puţin şi... ne-ascultaţi! Ştim că aşteptaţi cu mare nerăbdare sărbătorile de iarnă. La fel şi noi, echipa TVR Iaşi! Magia Crăciunului se face simţită în studioul nostru şi vrem ca dumneavoastră să vă bucuraţi alături de noi.

 

Andrei Giurgia
Steliana Orăşanu
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

De luni, 16 decembrie, petrecem „Împreună lângă brad”! Timp de două ore, de la 7.00 la 9.00, echipa matinală, Steliana şi Andrei, vă aşteaptă cu zâmbete, colinde şi invitaţi de marcă. Unul dintre subiectele de luni va fi despre celebrul personaj din revistele ilustrate pentru copii, Papatram, tramvaiul numărul 1 din depoul RATP Iaşi.

Ne întâlnim şi marţi, şi miercuri..., şi toată săptămâna cu telespectatorii noştri tot de la ora 7.00 dimineaţă. Nu rataţi surprizele pe care vi le-am pregătit, cadourile, buna dispoziţie cu care vă însoţim până la sărbători.

În zilele de 23 şi 24 decembrie, Andrei Giurgia, Steliana Orăşanu, alături de Roxana Caraiman vă propun ediţii speciale înainte de Crăciun. Vorbim despre machiajul, coafura şi hainele pe care trebuie să le purtăm pentru a ne simţi speciali de sărbători, iar în Ajunul Crăciunului primim Împreună lângă brad” colindătorii de la Palatul Copiilor din Iaşi şi vorbim despre noul album lansat de Aurel Moldoveanu, care va veni în studioul TVR Iaşi.

Sărbători fericite alături de acelaşi prieten, TVR Iaşi!

Împreună lângă brad

TVR Iaşi, 7.00 - 9.00

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi