loader
Foto

Din 3 noiembrie, reîncepe matinalul TVR Iaşi

Aniversarea TVR Iaşi 23 debutează luni de la ora 8.00 cu „Bună dimineaţa, Moldova”!

 

Horia Gumeni
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Matinalul TVR Iaşi, “Bună dimineaţa, Moldova!” reîncepe de pe 3 noiembrie. Zilnic, de luni- vineri, de la ora 8.00, echipa TVR Iaşi aduce în faţa camerelor cele mai “proaspete” ştiri din Moldova, alături de invitaţi de seamă din regiune.

Prima ediţie din acest sezon este cu atât mai importantă cu cât marchează aniversarea canalului regional TVR Iaşi. Cei 23 de ani de emisie regională vor fi sărbătoriţi alături de Horia Gumeni care va prezenta ediţiile aniversare de luni, 3 noiembrie, şi marţi, 4 noiembrie.

Prima zi aniversară este dedicată, în mare parte, artelor plastice. Pictorul naiv Gheorghe Ciobanu şi artistul plastic Dragoş Pătraşcu sunt cei doi protagonişti. Gheoghe Ciobanu va vernisa expoziţia “Sunet şi culoare în lumea satului” în cadrul aniversării TVR Iaşi 23, luni seară, de la ora 19.00, în Palas Mall, zona Atrium. Alături de el a ales să susţină un microrecital şi interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca, care va lansa şi cel mai nou DVD aniversar din seria TVR Iaşi 23.

Atât cu ocazia lansării de DVD, cât şi pentru că este cap de afiş la spectacolul aniversar “Iaşi – Chişinău- Cernăuţi” care va avea loc marţi seară, Sofia Vicoveanca este invitată marţi dimineaţă la “Bună dimineaţa, Moldova!”. Emisiunea de marţi se transmite în direct şi pe TVR 3, de la ora 8.00.

Bună dimineaţa, Moldova

Realizator: Horia Gumeni

 

TVR Iaşi: Luni – vineri, ora 8.00

20:00 Forum economic

Realizator - Iulian Leca

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi