loader
Foto

De la prima oră spunem „Bună dimineaţa, Moldova!”

Miercuri, 26 februarie, Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteaptă de la ora 8.00 în studioul TVR Iaşi.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Părinţii şi copiii sunt aşteptaţi la premiera spectacolului „Motanul încălţat", la Teatrul „Luceafărul" din Iaşi. Regizorul Constantin Brehnescu şi actrița Beatrice Voldea ne invită la teatru. Mâine dimineaţă facem cunoştinţă cu „Motanul încălţat" şi aflăm ce surprize ne pregăteşte pentru 2 martie.

Studenţii sunt invitaţi să facă stagii de practică la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iaşi. Cei interesaţi de domeniul comunicării, relaţiilor publice, jurnalism sau marketing au posibilitatea să înveţe de la profesionişti. Alexandru Grigoraş, specialist în comunicare la UAIC, vine să ne ofere mai multe informaţii despre condiţiile de înscriere.

Ediţia a VI-a a Festivalului „Hinamatsuri" are loc pe 1 martie la Iaşi. Dansuri tradiţionale, ateliere de origami sau expoziţii de obiecte japoneze sunt doar câteva dintre activităţile la care suntem aşteptaţi. Alina Anton, unul dintre organizatori ne prezintă programul complet al evenimentului.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi