loader
Foto

Galerie foto

David Lodge, invitat la Serile FILIT

Marţi, 21 aprilie, de la ora 18.00, celebrul scriitor David Lodge este “Cap de afiş” pe TVR 3. Romancier, dramaturg şi scenarist, David Lodge este considerat unul dintre clasicii în viaţă ai literaturii britanice şi mondiale.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

David Lodge a devenit cunoscut după succesul trilogiei campusului universitar (Schimb de dame, distins cu Hawthornden Prize; Ce mică-i lumea! şi Meserie!, nominalizate la Booker Prize). A mai publicat Gânduri ascunse, Terapia, Muzeul Britanic s-a darimat!, Veşti din Paradis, Răcane, nu ţi-e bine!, Cât să-ntindem coarda?, Afară din adăpost, Autorul, la rampa!, Crudul adevăr, Mort de surd, Bărbatul făcut din bucăţi.

În ultimii ani, David Lodge a acceptat extrem de rar să apară în faţa publicului. Pe 1 octombrie 2014, a fost invitat la Serile FILIT, în Sala Mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi. Întâlnirea a fost moderată de prof. univ. dr. Codrin Liviu Cuţitaru, decanul Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi a avut loc în perioada 1-5 octombrie 2014.

 

Cap de afiş: David Lodge

Realizator: Andreea Ştiliuc

 

TVR 3: marţi, 21 aprilie 2015, ora 18.00

16:00 Caravana TVR 3

- La Bacău Realizator - Vasile Arhire

17:30 Play

Realizator - Anca Medeleanu
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi