loader
Foto

CVarte - un titlu nou în grila de programe TVR Iași | VIDEO

De luni, 30 septembrie, nu ratați ocazia de a urmări „CVarte”, un nou remediu pentru curiozitatea intelectuală și o veritabilă sărbătoare a informației și culturii.

 

Violeta Gorgos
CVarte

Realizată de Violeta Gorgos, noua emisiune promite să ofere telespectatorilor o incursiune captivantă în diverse subiecte de interes, îmbinând informația cu divertismentul de calitate.
.

.
Violeta Gorgos, cunoscută pentru abilitatea sa de a aborda teme variate cu sensibilitate și profesionalism, va ghida publicul printr-o serie de discuții, interviuri și reportaje. „CVarte” își propune nu doar să informeze, ci și să provoace reflecție și dialog în rândul telespectatorilor, abordând atât aspecte culturale, cât și sociale.

Inițiativă vine într-un moment în care diversificarea programelor TV este esențială pentru a răspunde nevoilor și preferințelor variate ale audienței. Așadar, „CVarte” se aliniază viziunii TVR Iași de a furniza conținut de calitate, care să rezoneze cu comunitatea regională.

„CVarte” este un pas semnificativ în evoluția grilei de programe a TVR Iași, aducând un suflu proaspăt și inovator în peisajul televiziunii locale.

18:30 Play

- Concertino Realizator - Anca Medeleanu

19:00 Cântec și poveste

- Ansamblul "Mugurașii Agășului" Realizator - Horia Gumeni
 
CVarte - un titlu nou în grila de programe TVR Iași | VIDEO

CVarte - un titlu nou în grila de programe TVR Iași | VIDEO

publicat: sâmbătă, 28 septembrie 2024

De luni, 30 septembrie, nu ratați ocazia de a urmări „CVarte”, un nou remediu pentru curiozitatea intelectuală și o veritabilă sărbătoare a ...

Solidaritate și speranță | VIDEO

Solidaritate și speranță | VIDEO

publicat: vineri, 27 septembrie 2024

Inundaţiile devastatoare care au afectat judeţul Galaţi au lăsat în urmă o amprentă profundă asupra comunităţilor locale, impactând aproape 7.000 ...

Culturi de nișă: Potențialul neexploatat al cânepei în România | VIDEO

Cânepa, o plantă cu o istorie milenară de utilizare în diverse domenii, a fost mult timp subevaluată în România.

 

#tvriasi