loader
Foto

Cum să comunicăm în relațiile profesionale | VIDEO

Ediţia din 17 mai a emisiunii "Ziua Bună de la Iași" a fost dedicată creativităţii, comunicării şi armoniei prin artă. La TVR Iași și TVR 3, de la ora 9:00.

 

Raluca Aftene
Laura Lucescu
Ziua Bună de la Iași

.
Curatoarea și galerista Cristina Simion, stabilită de peste 10 ani în Germania, este unul dintre invitaţii speciali la Romanian Creative Week. A venit în studio alături de artistul vizual Bruno Maria Bradt.
.
Celebra scriitoare Gabriela Adameşteanu a fost prezentă la Iaşi, unde a vorbit despre unul dintre cele mai puternice personaje din literatura română contemporană, Letiția Branea.
.
Gabriela Derdeicea este trainer şi consultant în comunicare. Ne-a dezvăluit câteva dintre secretele relaţionării profesionale şi personale.
.
Episcopia Romano-Catolică de Iași se pregăteşte pentru Ziua Diecezană a Tineretului. Detalii am aflat de la preotul Adrian Blăjuţă.
.
Am încheiat ediția în armonie, alături de Consuela Radu-Ţaga, dirijorul Corului academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii „Moldova” Iaşi.

.
***
.
Prezintă: Laura Lucescu & Raluca Aftene
Realizator: Andreea Știliuc

 

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Hope Build, un proiect de construire accelerată | VIDEO

Mai multe locuinţe vor fi ridicate în doar 5 zile, cu ajutorul voluntarilor. Marți, 18 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am vorbit ...

"Cultart": limba română pentru străini | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Pe 15 iunie, la ora 16:00, la "Cultart", în numele lui Eminescu și în onoarea limbii române. Realizator - Oana Lazăr

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Vineri, 14 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am descoperit farmecul scrisorilor de altădată, am răsfoit jurnalul Reginei Maria, am ...

 

#tvriasi