loader
Foto

Corul Angeli caută noi talente

Activitatea corului se reia după 14 ani de pauză

 

SĂRBĂTOARE LA ZI MARE

Corul de Copii ANGELI al fostului Studio de Radio și Televiziune din Iași, înființat în 1991 își reia activitatea după o pauză de 14 ani. Preselecția pentru cor va avea loc pe 3 și 4 octombrie. Înscrierile se pot face online până la data de 1 octombrie 2015, ora 12.00 completând formularul.

Copii din Angeli au în acest moment au cariere minunate în domeniul muzicii. Alţi copii au avut parte de o formare umană deosebită. Joaca se împleteşte cu munca. Efortul de echipă este răsplătit prin spectacolele, concursuri şi festivaluri atât în România cât şi peste hotare.


Copiii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani, să fie pasionați de muzică și să aibă o situație bună la învățătură. Cunoștințele muzicale de specialitate nu sunt necesare pentru că le vor dobândi în cadrul celor 3 repetiții corale săptămânale. Informații detaliate și actualizate pot fi găsite pe pagina de Facebook a corului – Corul de Copii Angeli.

 

 
Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții continuă și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

Duminică, 5 mai, de la ora 16:00, la TVR Iași, și de la ora 17:30, la TVR 3, vă invităm să urmăriți "Caravana TVR 3" în Bucovina. Realizator - ...

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Pasca este cea mai importantă coptură rituală cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului.

 

#tvriasi