loader
Foto

Copilărie în pași de tango

“Vară pentru voi” cu Steliana Or ăşanu şi Andreea Ştiliuc

 

Steliana Orăşanu
Vară pentru voi

Luna august începe la “Vară pentru voi” cu multă prospețime și cu poftă de viață. Steliana Orășanu s-a întors plină de energie din vacanță și abia așteaptă să vă întâlnească.

Steliana pornește în forță, hotărâtă să învețe câțiva pași spectaculoși de tango argentinian. Mai ales că instructorii Cristian Crâng și Iulia Gordan, de la Atelierul de Tango, le promit ieșenilor câteva cursuri gratuite în această vară.

 

Plină de energie va fi și întâlnirea cu o parte dintre membrii Clubului de Jurnalism “Micii reporteri” din Botoșani. Ioana Matfeev, coordonatoarea ziarului “Buzz”, ne povestește cum este să îi inițiezi pe cei mici în această meserie.

Menținem ritmul până la finalul emisiunii. Lucian Lucescu ne vorbește despre cele mai importante evenimente sportive din zona Moldovei.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17.00, în direct la TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi!

 

Vară pentru voi

Realizatori: Steliana Orășanu, Andreea Știliuc

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30

 

TVR 3: miercuri, ora 17.00

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin

9:00 Ziua bună de la Iași

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi