loader
Foto

Relația dintre copii și animale | VIDEO

În ziua de azi, copiii văd animale la televizor sau în cărţile cu poze şi mai puţin în realitate. Cum punem micuţii în contact cu necuvântătoarele, pentru a le oferi amintiri frumoase, ne-a explicat medicul veterinar Bogdan Amititeloaie. Urmărim "Ziua bună de la Iași", de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași.

 

Raluca Aftene
Laura Lucescu
Ziua Bună de la Iași

.
Cum să alegi liceul potrivit? O întrebare dificilă pentru părinţi şi copii deopotrivă, mai ales pentru aceia care sunt acum în faţa Evaluării Naţionale. Anca Hardulea, directoarea Centrului Educaţional de Resurse şi Asistenţă Educaţională, ne-a ajutat să cântărim corect opţiunile.
.
Vine vara, bine-mi pare..., însă kilogramele în plus sunt încă o problemă? Există diete rapide, eficiente şi sănătoase ori mai bine începem acum pentru anul viitor? Ne-a explicat nutriţionistul Cristian Sturzu care a venit şi cu câteva recomandări... fără zahăr.

***
.
Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene
Realizator - Roxana Costaş

 

 

11:00 Vacanțe muzicale la Piatra Neamț

Realizator - Horia Gumeni

13:30 Play Om la lună

Realizator - Anca Medeleanu
 
Vacanță pentru elevi, muncă pentru constructori | VIDEO

Unul dintre cele mai importante programe de investiții în şcolile ieşene se derulează în această vară. 14 unităţi de învăţământ sunt sub schele ...

Cum se împacă temperaturile ridicate cu sănătatea? | VIDEO

Marți, de la ora 16:00, la "Vară pentru voi", pe TVR Iași, Florin Mitu, medic primar cardiologie și medicină internă, ne-a oferit câteva sfaturi ...

"Arena", cu Vlad Lucian Arhire | VIDEO

publicat: luni, 15 iulie 2024

Handbal feminin, tenis și fotbal, la "Arena". Luni, 15 iulie, de la ora 19:00, la TVR Iași.

 

#tvriasi