loader
Foto

Relația dintre copii și animale | VIDEO

În ziua de azi, copiii văd animale la televizor sau în cărţile cu poze şi mai puţin în realitate. Cum punem micuţii în contact cu necuvântătoarele, pentru a le oferi amintiri frumoase, ne-a explicat medicul veterinar Bogdan Amititeloaie. Urmărim "Ziua bună de la Iași", de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași.

 

Raluca Aftene
Laura Lucescu
Ziua Bună de la Iași

.
Cum să alegi liceul potrivit? O întrebare dificilă pentru părinţi şi copii deopotrivă, mai ales pentru aceia care sunt acum în faţa Evaluării Naţionale. Anca Hardulea, directoarea Centrului Educaţional de Resurse şi Asistenţă Educaţională, ne-a ajutat să cântărim corect opţiunile.
.
Vine vara, bine-mi pare..., însă kilogramele în plus sunt încă o problemă? Există diete rapide, eficiente şi sănătoase ori mai bine începem acum pentru anul viitor? Ne-a explicat nutriţionistul Cristian Sturzu care a venit şi cu câteva recomandări... fără zahăr.

***
.
Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene
Realizator - Roxana Costaş

 

 

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Cunoscutul jurnalist şi scriitor Cristian Tudor Popescu şi-a întâlnit cititorii din Iaşi, prezenţi într-un număr impresionat cu ocazia lansării ...

Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: luni, 24 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, am urmărit o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

 

#tvriasi