loader
Foto

Galerie foto

Concert Millenium, la finalul săptămânii TVR Iaşi 22

Săptămâna aniversară de 8 zile TVR Iaşi 22 se încheie pe 4 noiembrie cu un concert Millenium la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi.

 

Rezolv iute ce am la birou, iar la ora 11:00 sunt la sală şi montăm decorul. Sună Vlad Gorgos, impresarul şi fondatorul trupei, iar eu ies în drum şi îi aduc cu microbuzul cât mai aproape de sală. Scena se umple de mixere, microfoane, cabluri, stative, instrumente, aduse de Vlad , Alex, dar nici Tatiana şi Olga nu stau deoparte.

Două junioare care fac parte din Şcoala Millenium de la Chişinău, next generation, cară şi ele tobele. Fiecare îşi instalează necesarul tehnic într-o linişte aproape religioasă. Între timp apare şi Fox, directorul de imagine, deci lucrăm la ecleraj. Probe de sunet, instalăm şi carul, vin cameramanii şi regizorii, Cristi şi Violeta se pun de acord, se umple sala şi pornim spectacolul.

(w500) Concert Mi

Salutăm spectatorii şi urmează 150 de minute de MUZICĂ. Mulţi muzicieni adânciţi în scaune sorb fiecare măsură şi inflexiune marca Millenium. Trei bisuri cu publicul în picioare arată că melomanii au apreciat un eveniment remarcabil. După concert la ora 9 şi 10, lansăm împreună cu 22 de telespectatori fideli 22 de lampioane.

Lângă mine, o doamna dă fericită un interviu: "Ar trebui organizat aşa ceva măcar o dată pe săptămână !". Zâmbesc, iar lampioanele urcă la cer oboseala celor zece ore de stat în picioare. Înregistrarea concertului va fi difuzată de sărbători, iar mai apoi va apărea şi ca DVD. La mulţi ani TVR Iaşi!

Concertul Millenium a avut loc luni, 4 noiembrie, la ora 18.00, la Casa Studenţilor.

16:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi