loader
Foto

Galerie foto

Concert Bogdan Ota la Iaşi

Pianistul şi compozitorul Bogdan Ota şi-a prezentat la Iaşi proiectul UNITED

 

Violeta Gorgos
Cap de afiș

Revenit în Iaşul studenţiei sale, Bogdan Ota a oferit publicului un spectacol ce avertizează asupra necesității întoarcerii la esență – iubirea.

Artele s-au reunit pe aceeași scenă într-un spectacol tulburător, ce-și propune să recreeze legătura sufletească profundă dintre oameni prin frumusețe și emoție, dincolo de orice bariere fizice, mentale, etnice, religioase sau geografice.

O producţie cu peste 50 de artiști, muzică, balet și proiecții video îmbinate într-un spectacol fabulos despre conexiunea spirituală dintre oameni și depășirea iluziei separării.

Bogdan Ota, acompaniat de Nordic Sonata Orchestra, a prezentat publicului și câteva compozitii în premiera, dar şi piese de pe primul album „Day of Wrath”.

Născut la Botoşani, absolvent al Universității de Arte „George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția „Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

De sărbători, TVR Iaşi vă oferă acest spectacol emoţionant şi plin de mister.

Concert Bogdan Ota «UNITED»

Realizator : Violeta Gorgos

 

TVR Iaşi: Luni, 21 aprilie, ora 11.30

TVR 3: Sâmbătă, 19 aprilie, ora 18.00

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi