loader
Foto

Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

 

Olena Popovych
România diversă

Într-o atmosferă plină de emoţie şi bucurie, comunitatea elenă din Iaşi a organizat un spectacol de culoare, dans şi tradiţie pentru a marca sfârşitul anului şcolar şi pentru a-şi premia cei mai buni elevi. Teatrul de vară din inima Iaşului s-a transformat pentru câteva ore în cel mai dinamic, colorat şi muzical loc din oraş.
.
Şi pentru că dansurile tradiţionale joacă un rol important în viaţa oricărui grec sau filo grec ansamblul Orpheas al comunităţii elene din Iaşi şi invitatul special, ansamblul Kymata al comunităţii elene din Prahova, au dansat cu pasiune pentru ieşeni şi au întregit atmosfera de sărbătoare.

.
O emisiune de Olena Popovych

10:30 Cap Compas Liman în Thassos

11:00 Vacanțe muzicale la Piatra Neamț

Realizator - Horia Gumeni
 
Vacanță pentru elevi, muncă pentru constructori | VIDEO

Unul dintre cele mai importante programe de investiții în şcolile ieşene se derulează în această vară. 14 unităţi de învăţământ sunt sub schele ...

Cum se împacă temperaturile ridicate cu sănătatea? | VIDEO

Marți, de la ora 16:00, la "Vară pentru voi", pe TVR Iași, Florin Mitu, medic primar cardiologie și medicină internă, ne-a oferit câteva sfaturi ...

"Arena", cu Vlad Lucian Arhire | VIDEO

publicat: luni, 15 iulie 2024

Handbal feminin, tenis și fotbal, la "Arena". Luni, 15 iulie, de la ora 19:00, la TVR Iași.

 

#tvriasi