loader
Foto

Galerie foto

Cine e Vali Boghean…

Un om bun la suflet…

 

MUZICA TA

Îşi venerează părinţii, fiind mezinul familiei cu 14 copii. Îşi adoră fraţii, 7 dintre ei - muzicieni profesionişti, de la care a învăţat să cânte. Îşi iubeşte neamurile, cărora nu le mai ştie numărul, dar cunoaşte poveştile de viaţă ale fiecăruia dintre ei şi acestea, la rândul lor, nu lipsesc niciodată de la spectacolele lui, căci în viaţa de toate zilele Vali Boghean cântă.

 

A început cu folkul şi a rămas bun prieten cu Paul Arva până astăzi. A cântat rock, dar i s-a părut prea puţin şi a simţit nevoia să se exprime prin jazz. A luat Marele Premiu la Festivalul de la Mamaia – secţiunea folclor în 2006, moment în care familia a acceptat că Vali e muzician. Ani buni a colindat lumea cu grupul Trigon, a experimentat cu formaţia Transbalcanica, a cântat solo, iar de vreo 3 ani cântă cu propria formaţie.

 

“Vali Boghean Band” are în componenţa sa cei mai virtuoşi instrumentişti din Chişinău, şcoliţi în străinătate, care reuşesc să respire sincron şi să dezlănţuie sălii întregi de spectatori care pleacă acasă mai buni. Pentru că Vali Boghean e un om bun. Şi… cântă cu sufletul.

Iar de data aceasta, Vali a decis că TVR Iaşi este… pe sufletul lui şi merită să facem un spectacol împreună. El cântă pentru spectatorii noştri, iar noi vă invităm la Casa de Cultură a Studenţilor, sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 18.00.

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi