loader
Foto

Ce fac Cercetașii României? | VIDEO

Profesoara-coordonator Petronela Petrea ne explică cum arată activitatea grupului de cercetași de la Valea Lupului în vreme de pandemie.

 

Gabriel Rotaru

Cercetașii României duc dorul activităților în aer liber. Ei s-au adaptat în moduri în mod ingenios acestei perioade. Dacă adulții au ținut Adunarea Generală Națională online și au votat prin email, cei peste 100 de cercetași de centrul din Valea Lupului s-au întâlnit și s-au distrat pe platforma "zoom", au făcut drumeții prin curte, au pus cortul și au cântat cântece de munte.

Nu au lipsit faptele bune specifice cercetașilor. Copiii au adunat alimente pentru cei în nevoie și au dus cumpărăturile persoanelor care nu pot ieși din casă. Și ei așteaptă întoarcerea la o viață normală. Dorința lor este șă lase o lume mai bună decât cea prezentă.

Redactor: Gabi Rotaru

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi