loader
Foto

Schimbările climatice, cauze și efecte

În ediția "Ziua bună de la Iași" de luni, 27 mai, am vorbit despre cauzele și efectele schimbărilor climatice. Specialistul în climatologie Lucian Sfîcă ne-a ajutat să înţelegem de ce vremea de acum nu mai seamănă cu cea din perioada copilăriei noastre. De la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași.

 

Laura Lucescu
Raluca Aftene
Ziua Bună de la Iași

Scenograful, regizorul și dramaturgul Nic Ularu ne-a invitat la teatru. Spectacolul-lectură „Oglinda” a avut premiera la Iași, luni, 27 mai, de la ora 19:00.
.
Societatea civilă vrea să îmbunătăţească statutul de protecție al pădurilor de lîngă marile oraşe. Motivele au fost dezvăluite de Mihai Diac, fondatorul ONG-ului „Codrii Iaşilor”

.
Prezintă Laura Lucescu și Raluca Aftene
Realizator - Gabriela Baiardi

 

 

16:00 Vară pentru voi

Realizator - Iulian Leca

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 

Raluca Aftene v-a invitat să urmăriți o ediție "Descriptio Moldaviae" despre Delta Moldovei. Invitat a fost Ben Brucker.

Cunoscutul jurnalist şi scriitor Cristian Tudor Popescu şi-a întâlnit cititorii din Iaşi, prezenţi într-un număr impresionat cu ocazia lansării ...

Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

 

#tvriasi