loader
Foto

Galerie foto

Cap de afiş: Dragoș Pătrașcu

Un nume al picturii românești

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

Intersectare aparent haotică a liniilor, tuşe neaşteptate, gravură din care te privesc ochii lui Durer, aluzii la Picasso, obiecte de tot felul ce prind viaţă şi expresie într-o instalaţie, unghiuri de vedere a nudului feminin - sunt argumentele şocante, atrăgătoare, interesante, impresionante ale lucrărilor lui Dragoş Pătraşcu.

Emisiunea Cap de afiş adaugă imaginilor, tot în cheie postmodernă, inflexiunile, modulaţiile şi ritmurile improvizate de jazz, comentariu muzical sau operă de sine stătătoare.

Totul cu intenţia de a lumina ideile autorului, oferite telespectatorilor în intimitatea atelierului şi în atmosfera expoziţiei improvizate în studio.

 

Cap de afiș

Realizator: Alex Vasiliu

TVR Iași: joi, 29 mai, ora 17.00

21:30 Reporter special

- Mediciniștii străini ai IașuluiRealizator - Ioana Doleanu

21:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi