loader
Foto

Cap de afiş – De zece ori „Gala STAR”

Marți, 19 mai, de la ora 18.00, pe TVR 3 aveţi întâlnire cu staruri în devenire. La „Cap de afiş” îi veţi cunoaşte pe concurenţii din acest an la „Gala Star”.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Festivalul Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Gala Star” este un concurs în care calitățile actoricești sunt valorificate în diferite forme de spectacol: teatru, teatru-dans, teatru de animaţie, teatru-circ, pantomimă sau stand-up comedy.

Anul acesta, nouă artiști din București, Iași, Timișoara, Brașov și Piatra Neamț au concurat pentru Marele Premiu şi Trofeul festivalului. Din juriu au făcut parte Yumiko Tsuji (actriţă, Japonia), Carmen Mihalache (critic de teatru) şi Emil Boroghină (actor, directorul Festivalului Internaţional „Shakespeare”). Câştigător a fost desemnat George Ciolpan.

Cea de-a X-a ediţie a „Galei Star” a avut loc la Bacău, în perioada 24-28 aprilie 2015. Evenimentul a fost organizat de către Teatrul Municipal „Bacovia” şi Primăria municipiului Bacău, în colaborare cu UNITER.

Cap de afiş

Realizator: Andreea Ştiliuc

TVR Iaşi: joi, 7 mai, ora 17.00

TVR 3: marţi, 19 mai, ora 18.00

10:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)

10:30 Cap compas

- Povești la prezent
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi