loader
Foto

Cap de afiş - “Aferim!” | VIDEO

TVR Iași vă propune să revedeţi o ediţie de colecţie a emisiunii “Cap de afiş” cu doi dintre cei care au contribuit la succesul peliculei “Aferim!”, în 2015.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Teodor Corban, interpretul personajului principal al filmului, a fost nominalizat la Ursul de Argint pentru acest rol. Este actor al Teatrului Național “Vasile Alecsandri” din Iași şi a jucat în mai multe filme românești de succes.

Pentru rolul din “A fost sau n-a fost?”, în regia lui Corneliu Porumboiu, a primit premiul special la Festivalul de la Cottbus.

Florin Lăzărescu este scriitor și unul dintre coordonatorii Festivalului Internațional de Literatură și Traducere de la Iași. Alături de Radu Jude, semnează scenariul peliculei “Aferim!”.

A mai colaborat cu Radu Jude la “Lampa cu căciulă” și “O umbră de nor”, producții care au cunoscut succesul la festivaluri de prestigiu, precum Sundance sau Cannes.


Realizator: Andreea Știliuc

18:15 Racord

- Mozaic Realizator - Violeta Gorgos

18:30 Iașii marilor iubiri

- Locul inimii Realizator - Oana Lazăr
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi