loader
Foto

"Cap de afiș": In memoriam Draga Olteanu Matei | VIDEO

Doliu în lumea artistică. Marea actriță Draga Olteanu Matei a murit miercuri, 18 noiembrie, la vârsta de 87 de ani.

 

Carmen Olaru
Cap de afiș

Dumnezeu a înzestrat-o cu har si a trimis-o pe pământ pentru ca să îi bucure pe oameni atunci când ea urcă pe scenă. A fost colegă de generaţie cu marii nostri artişti Constantin Rauţchi, Mircea Albulescu, Gheorghe Cozorici, George Constantin, Silvia Popovici şi Sanda Toma.

S-a bucurat atunci când Amza Pellea a anunţat-o că a intrat la teatru, dar a plâns când profesorul Mihai Popescu i-a spus că va fi distribuită în comedii.

Draga Olteanu Matei îşi aminteşte cu nostalgie de cei care s-au gândit la viitorul teatrului nostru şi pentru care scena a fost un loc sacru. Despre colegii de generaţie, primele roluri, oamenii care i-au marcat existenţa, despre viaţă, dar şi despre moarte, Draga Olteanu Matei povesteşte cu farmec în câteva secvenţe de colecţie.

In memoriam Draga Olteanu Matei – miercuri, 18 noiembrie, ora 19.00

Realizator: Carmen Olaru

18:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)

18:15 Racord

- Mozaic Realizator - Violeta Gorgos
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi