loader
Foto

„Cântec şi poveste” cu Loredana Călin | VIDEO

Sâmbătă, 5 iunie, la TVR Iași și online pe TVR+, de la ora 19.00, Laura Lucescu vă invită să urmăriți o ediție „Cântec şi poveste” cu Loredana Călin, o moldoveancă autentică.

 

Laura Lucescu
Cântec și poveste

A pornit din Flămânzii Botoşanilor şi a ales calea cântului popular, pe care l-a îndrăgit de mică. După ce a absolvit Liceul de Arte „Ştefan Luchian” din Botoşani a ales să studieze Muzicologia la Academia Naţională de Muzică „Gh. Dima” din Cluj.

Se mândreşte că a făcut parte din Ansamblul de Muzică Vocală Tradiţională „Icoane”, coordonat de Ioan Bocşa. Este câştigătoarea Marelui Premiu la Festivalul-concurs de muzică populară „Barbu Lăutaru”, organizat de TVR Iaşi în 2009. De trei ani a intrat în echipa Orchestrei Profesioniste ”Rapsozii Botoșanilor”, ca solist vocal. Iar în 2021 şi-a lansat primul album- “Mândre-s jocurile noastre”, pe care l-a pregătit împreună cu maestrul Ioan Cobâlă.

Moderator Laura Lucescu

Realizator Carmen Olaru

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi