loader
Foto

Cântec și poveste: „Din bătrâni, din oameni buni” | VIDEO

Festivalul-concurs al cântecului popular moldovenesc „Din bătrâni, din oameni buni” a ajuns în noiembrie 2019 la cea de a XII-a ediție. Vă invităm să revedeți partea a II-a.

 

Carmen Olaru
Laura Lucescu
Cântec și poveste

Acompaniaţi de Orchestra Ansamblului Profesionist„Constantin Arvinte”, cei 14 concurenți au luptat pentru Trofeul festivalului, prezentând în faţa juriului o doină şi un cântec de joc. Cine a cucerit primul loc la ultima ediţie de festival aflaţi urmărind emisiunile TVR Iaşi online.

Organizatorii festivalului-concurs, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Iaşi au propus publicului şi câteva recitaluri: Călin Brăteanu și Taraful „Obcina” din Suceava, Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte” din Iaşi, precum şi cele ale câştigătorilor unor ediţii anterioare, Raluca Radu din Vaslui şi Valentin Bertea din Fălticeni.

Realizatori: Carmen Olaru şi Laura Lucescu

16:00 Caravana TVR 3

- La Bacău Realizator - Vasile Arhire

17:30 Play

Realizator - Anca Medeleanu
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi