loader
Foto

Galerie foto

Caii munţilor

vin la "Reporter special"

 

Răzvan Cojocariu
Reporter special

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Undeva în munţii României se află una dintre ultimele unităţi de cavalerie montană ale Europei. Sunt vânătorii de munte, care pot ajunge, pe poteci doar de ei ştiute, pe cele mai înalte vârfuri ale Carpaţilor.

Acolo unde nimeni dintre noi nu ar îndrăzni să privească în jos, fără frica de a fi cuprins de ameţeli.
Militarii au drept tovarăşi de drum pe prietenii lor, micii cai huţuli, singura rasă românească, ce pot străbate munţii chiar şi în zăpezi ce aproape îi acoperă.

O poveste despre oameni şi cai deopotrivă. Despre prietenie, datorie şi pasiune. Despre vânătorii de munte şi caii samarizaţi ai Munţilor Carpaţi luni, 13 martie, de la ora 18.30, la TVR Iaşi şi sâmbătă, 18 martie, de la ora 17.00, la TVR3

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi