loader
Foto

Cafea cu Bună dimineaţa, Moldova!, miercuri, 13 noiembrie

Mâine sunteţi invitaţi la o ceaşcă de cafea alături de echipa matinală TVR Iaşi la “Bună dimineaţa, Moldova!”. Timp de o oră, Roxana Caraiman şi Andrei Giurgia vor prezenta cele mai actuale subiecte din regiunea Moldovei.

 

Andrei Giurgia
Roxana Caraiman
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Şi pentru că nu avem secrete faţă de dumneavoastră, vă dezvăluim în avans câteva dintre subiectele de mâine.

  • Securitatea – Instrument al dictaturii – 14 noiembrie 2013 la Muzeul Unirii - proiectul îşi propune sa prezinte publicului istoria de peste patru decenii a Securităţii, în multiplele ei ipostaze. Invitat: Prof. univ. dr. Alexandru – Florin Platon.

  • O ieşeancă a reuşit să demonstreze că este cea mai frumoasă dintre alte zeci de tinere din întreaga lume, câştigând titlul Miss Globe 2013. Despre experienţa acestui concurs internaţional ne va povesti câştigătoarea, Bianca Păduraru.

  • Proiect de cicloturism la Iaşi – un program de dezvoltare a cicloturismului în zona Moldovei. Ioana Popa a participat cu acest proiect în cadrul concursului “Ciclismul ca soluţie” reuşind să obţină o finanţare de 5000 de euro. Despre promovarea turismului lent discutăm mâine.

Vă aşteptăm miercuri dimineaţă, 13 noiembrie, de la 8.00 la 9.00 pe TVR Iaşi şi cu alte surprize!

16:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi