loader
Foto

Galerie foto

Ca la mama acasă: Improvizaţie moldovenească

Reţetă pentru o emisiune perfectă! “Ca la mama acasă” la familia Aftene: Se ia o echipă de filmare (Cristi Sbîngu, Sebi Ivanovici) şi o carismatică prezentatoare (Roxana Bratec), apoi se adaugă sare.

 

Raluca Aftene
Roxana Costaş

Ediția emisiunii de duminică 17 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

Într-o familie încăpătoare, se amestecă două vedete (Raluca Aftene, jurnalistă, şi Felix Aftene, artist plastic) şi se lasă la crescut o iubire mare, cât să încapă într-o emisiune bine unsă înainte cu umor. Mai punem şi nişte condimente (preferabil, cimbru şi oregano proaspăt din grădina familiei) şi alte mirodenii: ceva destăinuiri din bucătăria de cuplu, secrete de televiziune şi inspiraţie artistică. Se pune şi o muză şi se dă tare focul.

(w500) Ca la mama

La final, totul (inclusiv cameramanul, asistentul şi prezentatoarea) se afumă lângă un ceaun mare în care a fiert înăbuşit o tocaniţă. Se serveşte telespectatorului sâmbătă pe TV Iaşi şi duminică pe TVR 3. Vă aşteptăm la masă!

Ca la mama acasă

TVR 3: duminică, 17 noiembrie, ora 15.00

TVR Iaşi: sâmbătă, 16 noiembrie, ora 18:15

15:00 Ia'și descoperă

Ia'și descoperă - Frumusețea sălbatică a Iașului Realizator - Gabriela Baiardi

16:00 Cult@rt

Realizator - Andreea Știliuc
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi