loader
Foto

Galerie foto

Ca la mama acasă: Improvizaţie moldovenească

Reţetă pentru o emisiune perfectă! “Ca la mama acasă” la familia Aftene: Se ia o echipă de filmare (Cristi Sbîngu, Sebi Ivanovici) şi o carismatică prezentatoare (Roxana Bratec), apoi se adaugă sare.

 

Raluca Aftene
Roxana Costaş

Ediția emisiunii de duminică 17 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

Într-o familie încăpătoare, se amestecă două vedete (Raluca Aftene, jurnalistă, şi Felix Aftene, artist plastic) şi se lasă la crescut o iubire mare, cât să încapă într-o emisiune bine unsă înainte cu umor. Mai punem şi nişte condimente (preferabil, cimbru şi oregano proaspăt din grădina familiei) şi alte mirodenii: ceva destăinuiri din bucătăria de cuplu, secrete de televiziune şi inspiraţie artistică. Se pune şi o muză şi se dă tare focul.

(w500) Ca la mama

La final, totul (inclusiv cameramanul, asistentul şi prezentatoarea) se afumă lângă un ceaun mare în care a fiert înăbuşit o tocaniţă. Se serveşte telespectatorului sâmbătă pe TV Iaşi şi duminică pe TVR 3. Vă aşteptăm la masă!

Ca la mama acasă

TVR 3: duminică, 17 noiembrie, ora 15.00

TVR Iaşi: sâmbătă, 16 noiembrie, ora 18:15

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Hope Build, un proiect de construire accelerată | VIDEO

Mai multe locuinţe vor fi ridicate în doar 5 zile, cu ajutorul voluntarilor. Marți, 18 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am vorbit ...

"Cultart": limba română pentru străini | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Pe 15 iunie, la ora 16:00, la "Cultart", în numele lui Eminescu și în onoarea limbii române. Realizator - Oana Lazăr

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Vineri, 14 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am descoperit farmecul scrisorilor de altădată, am răsfoit jurnalul Reginei Maria, am ...

 

#tvriasi