loader
Foto

„Bună dimineaţa, Moldova!” vă spunem din platoul TVR Iaşi

Dacă este miercuri, suntem „la datorie” alături de dumneavoastră! Programaţi ceasul deşteptător la ora 08,00 şi prezentaţi-vă la locul de întâlnire, pe TVR Iaşi, unde vă aşteaptă echipa matinală cu subiecte alese!

 

Andrei Giurgia
Roxana Caraiman
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Credeţi că sufletul se poate curăţa? Aflăm acest lucru din Spălătoria de suflete, un text scris de Laurenţiu Budău şi pus în scenă de Cătălin Cucu. După ultima reprezentaţie din data de 5 decembrie a anului trecut, distribuţia spectacolului este nerăbdătoare să joace pentru dumneavoastră miercuri, 22 ianuarie, la ArtHouse Central de la ora 20,00. Invitaţia la spectacol o va lansa chiar regizorul Cătălin Cucu.

După ce au aflat care sunt interesele şi nevoile locuitorilor din cartierele Dacia şi Tătăraşi, a venit momentul de să se implice într-un alt cartier din Iaşi. Este vorba de proiectul Asociației Mai Bine, “Cartiere pentru oameni”. De această dată, locuitorii cartierului Păcurari sunt provocaţi la discuţii şi soluţii pentru îmbunătăţirea traiului în mediul urban. Noi cunoaştem subiectele vizate în cadrul întâlnirii însa le vom dezvălui mâine dimineaţă împreună cu Mădălina Iordăchescu, coordonator programe al Asociaţei Mai Bine.



Veşti bune la început de an pentru Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi. Conducerea spitalului a confirmat faptul că au venit banii pentru tratamentul pacienţilor infectaţi cu HIV. Despre comenzile efectuate dar şi cand vor putea începe tratamentul pacienţii ne spune prof. dr. Carmen Dorobăţ, manager la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi.

Roxana Caraiman şi Andrei Giurgia vă aşteaptă în platoul TVR Iaşi, de la 08.00 la 09.00, dar şi online pe tvrplus.ro.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi