loader
Foto

“Bună dimineaţa, Moldova!”, sloganul pentru luni dimineaţă

Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteaptă, de la ora 8:00, cu multe cadouri şi vă invită să începeţi săptămâna cu zâmbetul pe buze.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Trofeul “To 3 winner” a fost dus la Botoşani de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga”! Concursul “Conrad Dietrich Magirus Award 2013” s-a desfăşurat în Ulm, Germania. Echipa de pompieri a prezentat filmul “Infernul alb din judeţul Botoşani”, realizat în iarna 2012-2013, în una dintre cele mai dificile misiuni. Alături de noi va fi prezent inspectorul şef al ISU Botoşani, colonelul Radu Anton.

La Secţia de Ergoterapie de la Şipote sunt internaţi 160 de oameni. Pentru acesţia sărbătorile nu reprezntă un motiv de bucurie. Persoanele de aici sunt nevoite să îşi petreacă unul dintre cele mai frumoase momente ale anului, fără rude care să le aline suferinţa. TVR Iaşi susţine campania umanitară “Un Crăciun fericit pentru bolnavii de la Şipote!”. Mai multe informaţii despre cum putem să îi ajutăm pe aceşti oameni vom afla de la Anda Pintilie.

Clubul Fotografilor de la Casa de Cultură "Mihai Ursachi" a Municipiului Iaşi ne invită să vedem expoziţia de fotografie "Iaşi - Destinaţii spirituale". 14 dintre membrii clubului au realizat 60 de lucrări în care sunt prezentate câteva dintre monumentele Iaşului. Ioan Apetrei, organizator al expoziţiei şi Cristian Ţibu ne vor oferi mai multe detalii.

***
De la ora 8.00 vă aşteptăm cu o cană cu ceai, să ne începem ziua cu “Bună dimineaţa, Moldova!”, la TVR Iaşi.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi