loader
Foto

„Bună dimineaţa, Moldova!” alături de Carmen Târnoveanu!

Zilnic, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi!

 

Carmen Târnoveanu
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

A început tradiţionala campanie derulată de TVR Iaşi în fiecare iarnă, “În aşteptarea lui Moş Crăciun”. Aşa că, miercuri, la “Bună dimineaţa, Moldova!”, moşul ne dezvăluie la ce copii cuminţi va ajunge primul sac cu daruri. Nu uitaţi că micuţii se pot înscrie pe lista pe care o fac spririduşii în fiecare zi, între orele 9.00 şi 16.00, la telefonul 0232.213.600.

Şi cum tradiţia spune că Moşul trebuie primit cu colinde, îi avem invitaţi pe prietenii de la Asociaţia Tineretului ONU.

Dacă sunteţi în criză de idei de cadouri pentru cei dragi, poetul Lucian Vasiliu, directorul prestigioasei Edituri “Junimea”, vine cu sugestii de folos.

TVR Iaşi e din nou în sărbătoare! Suntem mândri că Oana Lazăr şi Gabriela Baiardi au obţinut două noi premii APTR pentru familia studioului nostru, în Gala care a avut loc luni.

Catolicii ieşeni îl celebrează miercuri pe Fericitul Anton Durcovici. Steliana Orăşanu va afla în direct de la Episcopia Romano-Catolică de Iaşi care este programul zilei, de la părintele Corneliu Cadar.

Nu uitaţi! “Bună dimineaţa, Moldova!” în fiecare zi, de luni până vineri, între 8.00 şi 9.00, cu cu Carmen Târnoveanu şi Gabriel Rotaru, pe TVR Iaşi, www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi, iar pe  www.facebook.com/buna.moldova veţi găsi fotografii în timp real din platoul emisiunii.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi