loader
Foto

Bună dimineaţa, Moldova! - 27 februarie 2014

Steliana şi Andrei vă salută cu drag şi într-o zi de joi, din studioul TVR Iaşi.

 

Andrei Giurgia
Steliana Orăşanu
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

La “Bună dimineaţa, Moldova!” vom afla detalii despre cea de-a X-a ediţie a „Festivalului Mărţişorului” de la Iaşi. Acesta se va desfăşura în perioada 27 februarie-2 martie. În studioul nostru vor veni doi meşteri: Eugenia Postârnac din Vaslui şi Eusebiu Iacinschi din Botoşani.

„La pas prin Veneţia”. Aşa se numeşte prima expoziţia de fotografie personală semnată de Gabriel Deliu. Artistul fotograf ne va împărtăşi şi nouă din această experienţă interesantă.

Congresul internaţional al Universităţii „Apollonia” din Iaşi se află la linia de start. Tema de anul acesta este „Pregătim viitorul promovând excelenţa”. În studioul TVR Iaşi vor veni dr. Florica Courriol şi prof.univ.dr. Jean-Louis Courriol de la Universitatea Lyon 3 din Franţa pentru a discuta despre temele pe care le propun anul acesta. Alături de cei doi va veni și prof.univ.dr. Marina Mureşanu Ionescu de la Universitatea „Al.I. Cuza” din Iaşi.

De la 8.00 la 9.00 vă aşteptăm  în toată Moldova.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi