loader
Foto

Bună dimineața, Moldova – luni, 13 ianuarie

Echipa TVR Iași vă salută cu drag la început de săptămână. Vedem împreună ce s-a întâmplat important în weekend și facem agenda pentru următoarele zile.

 

Andrei Giurgia
Roxana Caraiman
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Timp de o oră vă propunem următoarele subiecte:

Încep măsurătorile pentru stabilirea suprafeței echivalente termic a corpurilor de încălzire. Când au loc acestea, de cine sunt realizate și cât ne costă aflăm de la Ciprian Chiriță, șeful serviciului Direcției Control - Serviciul Asociații de Proprietari.

Vorbim despre Zilele „Mihai Eminescu” care se vor desfășura la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” din Iași cu Adi Cristi, directorul instituției și Cassian Maria Spiridon, președintele Uniunii Scriitorilor din România, filiala Iași.

În ultima parte a emisiunii vom afla detalii despre padocul de la Tomești. Acesta va intra în funcțiune în curând.

Andrei Giurgia și Roxana Caraiman vă așteaptă la început de săptămână pe TVR Iași.

Emisiunile TVR Iași pot fi urmărite şi online la adresa: http://www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi

20:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi