loader
Foto

Bună dimineața, Moldova! – luni, 10 februarie

Nu ratați întâlnirea cu Steliana și Andrei de luni dimineaţă.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Săptămâna bună se cunoaște de luni dimineață. Echipa matinală TVR Iași vă așteaptă cu drag de la 8.00 la 9.00 cu informații din zona Moldovei, dar și cu o serie de surprize.

Regizorul Irina Popescu Boieru sărbătoreşte 25 de ani de activitate. Despre vise, împliniri și viitor aflăm detalii în studioul TVR Iași.

Irena Ioana Brodoceanu, managerul Centrului Multifuncțional pentru Persoanele de vârsta a treia, ne va oferi amănunte despre cursurile gratuite de limbi străine pentru pensionari. Unde vor avea loc acestea, dar și care sunt condițiile de participare, vom afla luni.

Corul „Madrigal” va susține un concert caritabil la Iași. Când și unde va avea loc acesta vom afla de la părintele Mihai Eduard Doroșincă de la Fundația „Solidaritate și speranță” Iași.

Nu ratați întâlnirea cu Steliana și Andrei de luni dimineaţă.

9:00 Ziua bună de la Iași

10:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi