loader
Foto

Bună dimineața, Moldova - 9 aprilie

Ziua de miercuri aduce o noua ediție a emisiunii Bună dimineața, Moldova! la TVR Iași .

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Subiecte și invitați din zona Moldovei alături de Steliana și Andrei. Acestea sunt coordonatele timp de o oră, de la 8.00 la 9.00.

La Iași se distribuie tichetele de Paște pentru pensionari. De unde se pot ridica acestea și în ce interval orar, aflăm mâine dimineață de la Luminița Munteanu, directorul Direcției de Asistență Comunitară. Prin telefon, vom afla și cum se prezintă situația la Bacău, de la Ionuț Tomescu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei.

Liceul Tehnologic Economic de Turism a împlinit zece ani de activitate. Despre cele mai importante activități și proiecte din această perioadă vorbim cu prof. dr. Iuliana Țugui, directorul instituției.

Ovidiu Lipan Țăndărică, va interveni prin telefon, pentru a ne invita la concertul formației Pasărea Rock, de la Casa de Cultură a Studenților din Iași.

17:30 Identitate Basarabia

- Oxana Kasandruta Realizator - Violeta Gorgos

18:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi