loader
Foto

Bună dimineața, Moldova - 7 aprilie 2014

Săptămâna bună se cunoaște de luni dimineață! Echipa matinală TVR Iași vă propune un început de săptămână cu informații și subiecte de interes.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

În campusul studențesc „Titu Maiorescu” a început curățenia de primăvară. Cum și în ce activități se implică studenții, aflăm de la ing. Bogdan Budeanu, directorul Direcției de Servicii Studențești din cadrul Universității Tehnice din Iași.

Tot mai mulți copii suferă din cauza plecării părinților în străinătate la muncă. Cum sunt afectați cei mici, dar și ce probleme apar în astfel de situații, aflăm de la Mihaela Ghircoiaș,  psiholog.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) organizează o bursă a locurilor de muncă în Iași și Pașcani. Când va acea loc o să aflăm de la reprezentanții AJOFM Iași.

Steliana și Andrei sunt pe recepție luni dimineață de la 8.00 la 9.00.

21:30 Descriptio Moldaviae

- Mănăstirea Putna prima parte Realizator - Raluca Aftene

21:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi