loader
Foto

Bună dimineața, Moldova! – 12 februarie

Ziua de miercuri, 12 februarie 2014, începe cu echipa matinală TVR Iași. De la 8.00 la 9.00 Steliana și Andrei vă așteaptă cu subiecte de interes din zona Moldovei.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Președintele Uniunii Scriitorilor din România, filiala Iași, Cassian Maria Spiridon, ne va vorbi despre două lansări importante:  G.T. Kirileanu şi contemporanii săi, Scrisori către Constantin Meissner, autor Nicolae Scurtu şi Martor la istoria României: 1872-1960, Jurnal şi epistolar, ediţie îngrijită de Constantin Bostan.

La „Bună dimineața, Moldova!” veți afla detalii despre proiectul «Cultură traditională vs. Cultură electronică» in cadrul ”Zilei Sigurantei pe Internet”. Informațiile ne vor fi oferite de Ioana Nistor, manager de proiecte în cadrul asociației „Salvați copiii”.

O echipă de profesori și studenți de la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași vin cu o serie de propuneri pentru schimbarea transportului în comun din Iași. Valentin Albu, masterand în anul I, ne va prezenta în ce constă acest proiect.

19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Forum economic

Realizator - Iulian Leca
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi