loader
Foto

Boris Cremene, actorul călător

Identitate Basarabia. Realizator: Violeta Gorgos

 

Violeta Gorgos
Identitate Basarabia

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Boris Cremene este cu adevărat un om universal. Până să ajungă în China pe post de director artistic al unei şcoli teatrale destinată copiilor, tinerilor şi adulţilor care vor să devină actori sau să-şi perfecţioneze măiestria actoricească, conform unui sistem de teatru european, a stat câţiva ani în Irlanda, iar până să ajungă în Irlanda, a mai trecut prin Brazilia.

Nemaivorbind de faptul că pe vremea când era component al trupei Teatrului „Eugene Ionesco” a străbătut lumea în lung şi în lat, alături de colegii săi, jucând în Italia, Franţa, Japonia, Estonia sau România. Acum se află acasă şi a revenit la facultatea pe care a absolvit-o pentru a formula acumulările lui artistice într-un studiu de masterat.

Identitate Basarabia

Realizator: Violeta Gorgos

TVR Moldova: sâmbătă, 14 noiembrie, ora 12.30

TVR Iaşi: marţi, 17 noiembrie, ora 20.00

Reluare: miercuri, 18 noiembrie, ora 13.00

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 19.00

TVR 3: duminică, 22 noiembrie, ora 14.30

Emisiune realizată de Violeta Gorgos (realizator), Cristian Sbîngu (imagine), Sebastian Ivanovici (asistent imagine), Marian Bucur (editor imagine).

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi