loader
Foto

Galerie foto

Artă la puterea a treia

La „Cap de afiş” este seara premianţilor! La TVR Iaşi, joi, 8 iunie, de la ora 19.00, la  TVR 3, marţi, 13 iunie, de la ora 20.00 (reluare - miercuri, 14 iunie, ora 13.00).

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

La „Cap de afiş” este seara premianţilor. Cunoaştem trei artişti care fac performanţă în domeniul lor: Valentina Zaharia, Felix Aftene şi Dan Acostioaei.

Felix Aftene este preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici din România, Filiala Iaşi. Este considerat unul dintre cei mai apreciaţi artişti contemporani la nivel naţional. Lucrările sale se găsesc în muzee şi colecţii private din țară și din străinatate. În 2016, a primit premiul pentru Pictură din partea Uniunii Artiştilor Plastici din România.

Dan Acostioaei este unul dintre membrii fondatori ai Asociaţiei „Vector”. Predă la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi. În 2016, a primit premiul pentru Artă în Spaţiul Public din partea Uniunii Artiştilor Plastici din România.

Valentina Zaharia a absolvit cursurile Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti. La ediţia din acest an a Bacău Fest Monodrame, a obţinut Marele Premiu, cu spectacolul „Venus şi Adonis” după William Shakespeare.

„Cap de afiş”
Realizator - Andreea Ştiliuc
TVR Iaşi: joi, 8 iunie, ora 19.00
TVR 3: marţi, 13 iunie, ora 20.00 (reluare - miercuri, 14 iunie, ora 13.00)

18:15 Racord

- Mozaic Realizator - Violeta Gorgos

18:30 Iașii marilor iubiri

- Locul inimii Realizator - Oana Lazăr
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi