loader
Foto

Arta conversaţiei muzicale

Cap de afi ş

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

Arta conversaţiei muzicale. Aşa s-ar putea intitula interpretarea unei partituri în cadrul unei formaţii camerale sau în parteneriat cu un pianist.

Cântând de peste 25 de ani în cvartetul de coarde "Ad Libitum", violoncelistul Filip Papa are ştiinţa şi harul dialogului cu partenerii de scenă, ştie să asculte, să sublinieze ideea compozitorului expusă de colegul de formaţie, investeşte inteligenţă şi expresivitate propriului discurs melodic.

În emisiunea "Cap de afiş", Filip Papa va dezvălui ceva despre munca, pasiunea, plăcerea şi vocaţia de a cânta în familia numită "cvartetul de coarde".   

Cap de afiș

Realizator: Alex Vasiliu

 

TVR Iaşi: joi, 5 februarie, ora 17.00

Reluare: vineri, 6 februarie, ora 10:00

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi