loader
Foto

Galerie foto

Arena, luni 17 februarie 2014

TIR CU ARCUL, FOTBAL ŞI SPORTURI DE IARNĂ

 

Lucian Lucescu
Arena

UPDATE: Ediția din 17 februarie este disponibilă TVR+

Preşedintele Federaţiei Române de Tir cu Arcul, Aurelian Bacinschi, precum şi unul dintre cei mai buni arcaşi români, Daniel Ciornei, de la CSM Iaşi, sunt invitaţii lui Lucian Lucescu la cea mai importantă emisiune de sport din zona Moldovei. Cei doi vor vorbi despre Campionatul Naţional indoor, care a avut loc la sfârşitul săptamânii la Iaşi, precum şi despre nivelul acestui sport in România.

Un alt subiect al ediţiei de luni îl reprezintă competiţiile internaţionale de sanie pe pistă naturală de la Vatra Dornei, la care vor participa, în perioada 17-23 februarie, cei mai buni sportivi din lume. De asemenea, veţi putea afla şi ultimele informaţii privind echipele de fotbal din primele două eşaloane din zona Moldovei.

Emisiunea Arena este transmisă luni de la ora 17 în direct de TVR Iaşi şi de la ora 23.30 de TVR3.

10:00 Cap compas

- Povesti la prezent

10:30 Lumina Creștinului

Realizator - Sergiu Ciocoiu
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi