loader
Foto

Adelin Petrişor vine la TVR Iaşi

Joi, 14 noiembrie 2013, la “Bună dimineaţa, Moldova!” ne-am întâlnit cu jurnalistul şi colegul nostru, Adelin Petrişor.

 

Roxana Caraiman
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Acesta s-a aflat la Iaşi pentru o serie de evenimente organizate de editura Polirom şi Asociaţia Studenţilor Jurnalişti Iaşi.

Miercuri, 13 noiembrie, la ora 18.00, la Ateneul Tătăraşi are loc, în premieră la Iaşi, proiecţia documentarului „Coreea de Nord, nimic de invidiat”, realizat de Adelin Petrişor şi colegul său, Cătălin Popescu, în urma vizitei în Coreea de Nord, în 2012. Cu acest prilej, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti de război din România va vorbi despre cel mai recent volum al său, Ţara cu un singur gras, apărut la Editura Polirom, în colecţia „Ego. Publicistică”.

Joi, 14 noiembrie, de la ora 14.00, în Sala Ferdinand a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Adelin Petrişor se va întîlni cu studenţii şi cititorii ieşeni pentru o discuţie despre ultimul său volum.

(w500) La Iasi, A

Participă: Daniel Condurache şi Alex Savitescu

TVR Iaşi este partenerul media oficial al acestor evenimente.

Joi dimineaţă povestim împreună cu Adelin Petrişor despre filmul documentar, experienţa din Coreea de Nord, dar o să aflăm şi ce alte deplasări pregăteşte jurnalistul.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi