loader
Foto

Accent Regional: Fără apărare în fața unui cutremur major | VIDEO

La Accent Regional,  luni de la ora 19.00, Maria Florea a fost în dialog cu prof. univ. dr Dorina Isopescu, decanul Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii şi arh. Iulian Nicolau, şeful Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local Iaşi.

 

Maria Florea
Accent Regional

Câţi dintre noi am solicitat cartea tehnică a apartamentului pe care l-am cumpărat? Sau de câte ori am cerut opinia unui expert autorizat în construcţii? Sunt elemente esenţiale de care ar trebui să ţinem seama atunci când devenim propietarii unui apartament. Altfel, s-ar putea să plătim cu viaţa în cazul unui cutremur.

Tragedia din Turcia şi Siria readuce în atenţie siguranţa clădirilor publice sau private din România şi revine întrebarea: cum putem preveni astfel de dezastre.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvriasi