A răsunat gongul în Sala Sporturilor din Iaşi
duminică, 23 martie 2014
Cei mai buni boxeri ai României şi ai Republicii Moldova au dat reprezentaţii de gală la Iaşi.
Arena - 24 mart
Alte legături
Lucian Lucescu ARENA

În săptămâna care tocmai s-a încheiat, Sala Sporturilor a găzduit Cupa României şi întrecerea amicală denumită Supercupa Campionilor, unde au boxat câştigătorii primei întreceri cu pugilişti de peste Prut ai lotului naţional.

Imagini şi interviuri cu Leonard Doroftei, preşedintele Federației Române de Box, Franscisc Vaştag, vicepreşedinte al forului intern, Petru Caduc, antrenorul lotului naţional al Republicii Moldova, dar şi cu sportivi sau arbitri puteţi urmări în emisiunea Arena de luni, 24 martie, moderată de Lucian Lucescu.

Invitaţi vor fi Vasile Cîtea, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box, şi Iulian Botez, arbitru de box. Printre altele, veţi afla ce părere au sportivii şi oficialii despre renunţarea purtării căştii de protecţie, la ce nivel se află boxul românesc la aproape un an şi jumătate de la alegerile de la federaţie, iar un arbitru internaţional ne va spune dacă se pot face sau nu aranjamente la meciurile de box.

Pe lângă acest subiect va mai fi fotbal de liga a doua şi imagini şi declaraţii de la amicalul de sâmbătă dintre CSMS Iaşi şi CSM Moineşti, încheiat 10-0.

Toate acestea, dar şi alte informaţii din actualitatea sportivă regională puteţi urmări luni, 24 martie, de la ora 17.00, în direct la TVR Iaşi, şi de la ora 23.30, la TVR 3. Puteţi transmite comentarii şi întrebări invitaţilor pe pagina de Facebook a emisiunii: www.facebook.com/ArenaTVRIasi.

 

Arena

Realizator: Lucian Lucescu

TVR Iași: luni, ora 17.00

TVR 3: luni, ora 23.30

 • 19:00
  Invitaţie la spectacol
  : Chinezii
 • 20:00
  Regiunea in obiectiv
 • 21:00
  Iasii Marilor Iubiri
  (reluare)
 • 21:30
  Telejurnal regional
 • 22:00
  Preluare TVR3