loader
Foto

Galerie foto

1 iunie e Ziua Porților Deschise la TVR Iași

Pitici cu mămici, tătici, bunici veniţi la TVR Iaşi!

 

Carmen Târnoveanu
Horia Gumeni

Duminică, 1 iunie, în intervalul orar 10.00 – 17.00, Sfetnicul-Ştie-Tot împreună cu personaje de basm, vă aşteaptă la TVR Iaşi!

Veţi afla cum se filmează o emisiune TV, cine stă în spatele camerelor de luat vederi, ce presupune o regie de televiziune şi câte şi mai câte dintre toate care se văd la televizor.

E 1 iunie, e Ziua Porţilor Deschise la TVR Iaşi! Pregătim pentru micii noștri vizitatori un tur al studioului de televiziune, școala de mini-vedete, aerobic și lecții de mișcare pentru pitici, cu Valentin, training de prezență scenică cu Alina Cosoi. Dezvăluim toate surprizele duminică, 1 iunie, de la ora 10.00, la TVR Iași!

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți la nr. de telefon 0232.210.444 sau pe pagina de Facebook TVR Iași: www.facebook.com/tvriasi.

Televiziunea Română invită micii telespectatori să-i deschidă porțile și să viziteze studiourile din Bucureşti şi din ţară. Copiii, părinţii şi bunicii sunt așteptați la TVR Iași pentru a descoperi copilăria "în cadre de filmare".

7:05 Ediții de colecție

- Iaşii marilor iubiri - Yves Conrad; Întunecimi în dragul ţinut al luminii - Edgar Papu; Vârstele improvizaţiei Realizator - Dana Ișoveanu

9:00 Pridvoarele credinței

prima parte Realizator - Sergiu Ciocoiu
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi