loader
Foto

Ziua Îndrăgostiţilor la „Bună dimineaţa, Moldova!”

Vineri, 14 februarie, Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteaptă cu premii pentru ziua în care se celebrează iubirea.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

„Citeşte-o! Citeşte-l!” este sloganul pe care îl lansăm şi noi în cadrul emisiunii. Adriana Nicorici, director al editurii Adenium, vine în studioul TVR Iaşi să ne vorbească despre cărţile cadou pe care le putem oferi, dar şi despre concursul adresat scriitorilor care încă nu au publicat nicio carte.

Iulian Bordianu, artistul sticlar din Dorohoi ne aduce mai multe informaţii despre Expoziţia de Artă Decorativă pe care o semnează, “Mesaje din sticlă”. Artistul aduce în studioul emisiunii obiecte de artă decorativă şi ne vorbeşte despre pasiunea lui care s-a transformat într-o meserie.

Se cunoaşte faptul că femeilor le plac bijuteriile. Care sunt tendinţele din această perioadă a anului şi cum sunt fabricate aceste obiecte de artă, aflăm de la Raluca Miron, managerul unui magazin de bijuterii.

„Bună dimineaţa, Moldova!” de la ora 08.00 pe TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

Campioni la robotică | VIDEO

Campioni la robotică | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

O echipă de elevi din Focșani a câștigat campionatul mondial de robotică, desfăşurat zilele acestea la Houston, în SUA.

22 aprilie,

22 aprilie, "Ziua Pământului" | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ce-i dăruim planetei de ziua ei? Cum îndreptăm răul făcut prin poluare şi defrişări? Cum se măsoară calitatea aerului? Am căutat răspunsuri ...

 

#tvriasi