loader
Foto

Ziua bună începe cu „Bună dimineaţa, Moldova!”

Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă dau deşteptarea miercuri, 11 decembrie, de la ora 8.00 şi vă aşteaptă cu premii din studioul TVR Iaşi.

 

Andrei Giurgia
Steliana Orăşanu
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA
REGIONAL CAFE

“Ziarul de Iaşi” lansează campania „Biciclete pentru elevii navetişti”. Beneficiarii sunt elevii de la Liceul din Ţibăneşti. Conducerea instituţiei de învăţământ se chinuie de ani de zile să obţină un microbuz, dar până la soluţionarea problemei, copiii sunt nevoiți să străbată mulţi kilometri pe jos până la şcoală. Despre cum pot fi ajutaţi aceştia aflăm de la Cătălin Hopulele, de la “Ziarul de Iaşi”.

Teatru Forum, o serie de evenimente dedicată cetăţenilor din mediul rural. Primele patru spectacole au avut loc în Miroslava, Tătăruşi, Golăieşti şi Uricani, iar ultimul spectacol va fi susţinut vineri, 13 decembrie, la Corneşti. În studioul TVR Iaşi va veni prof. Constantin Timu, de la Liceul Tehnologic Agricol „Mihail Kogălniceanu” din Miroslava şi Ştefan-Andrei Andriucă, actor al trupei de teatru „Kamadeva”.

Joi, 12 decembrie, la Sala „Diotima” a Casei de Cultura „Mihai Ursachi” din Iaşi are loc evenimentul dedicat poetului Nichita Stănescu (1933-1983). Despre volumul „Integrala poeziei. Nichita Stănescu” discutăm cu poetul şi filologul român Horia Zilieru.

„Bună dimineaţa, Moldova!”

  • TVR Iaşi, ora 8.00

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvriasi