loader
Foto

Zi cu noroc la „Bună dimineaţa, Moldova!”

Joi, 13 februarie, Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă dau întâlnire la ora 8:00 pe TVR Iaşi.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Vineri aceasta, Grigore Vieru ar fi împlinit vârsta de 79 de ani. Cu această ocazie, în parcul Copu din Iaşi va avea loc omagierea poetului. Consulul Republicii Moldova la Iaşi, Ion Coşer şi scriitorul Daniel Corbu vin în studioul televiziunii regionale să ne prezinte programul acestei zile.

Se lansează volumul “Memoriile unui muzeograf”, semnat de etnograful Emilia Pavel. Mai multe informaţii despre acest eveniment aflăm de la dr. Aurica Ichim, director al Muzeului Unirii din Iaşi.

În anul 2011, UNESCO a stabilit ca 13 februarie să fie desemnată „Ziua Mondială a Radioului”. Marcăm şi noi acest eveniment alături de Claudia Crăcăleanu, de la la Radio Iaşi şi Paul Iancu, de la Radio Hit.

„Bună dimineaţa, Moldova!” de la ora 08.00 pe TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi