loader
Foto

Violonista Sorana Gâtlan la Iaşi

Invitaţie la spectacol

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

Violonista Sorana Gâtlan este unul dintre tinerii muzicieni români promovaţi de TVR Iaşi. Prima dată a fost oaspete în emisiunea "Clubul de duminică", ce a cuprins înregistrări realizate la Viena şi în Festivalul BBC Proms de la Londra. După doi ani, a revenit în studioul de la Iaşi împreună cu violonistul Ilja Malinkovic, cu care a interpretat lucrări de virtuozitate.

Sâmbătă, 31 octombrie, la ora 15:00, o veţi reîntâlni sau o veţi cunoaşte în compania violoncelistei Ana Topalovic, pe parcursul emisiunii "Invitaţie la spectacol". Interviul realizat în studio, secvenţele din videoclip şi recitalul integral susţinut la Filarmonica "Moldova" din Iaşi vor fi semnificative pentru talentul, determinarea şi succesul artistic al violonistei Sorana Gâtlan.
Realizator: Alex Vasiliu

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+.

 

16:00 Caravana TVR 3

- La Bacău Realizator - Vasile Arhire

17:30 Play

Realizator - Anca Medeleanu
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi