loader
Foto

Violonista Sorana Gâtlan la Iaşi

Invitaţie la spectacol

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

Violonista Sorana Gâtlan este unul dintre tinerii muzicieni români promovaţi de TVR Iaşi. Prima dată a fost oaspete în emisiunea "Clubul de duminică", ce a cuprins înregistrări realizate la Viena şi în Festivalul BBC Proms de la Londra. După doi ani, a revenit în studioul de la Iaşi împreună cu violonistul Ilja Malinkovic, cu care a interpretat lucrări de virtuozitate.

Sâmbătă, 31 octombrie, la ora 15:00, o veţi reîntâlni sau o veţi cunoaşte în compania violoncelistei Ana Topalovic, pe parcursul emisiunii "Invitaţie la spectacol". Interviul realizat în studio, secvenţele din videoclip şi recitalul integral susţinut la Filarmonica "Moldova" din Iaşi vor fi semnificative pentru talentul, determinarea şi succesul artistic al violonistei Sorana Gâtlan.
Realizator: Alex Vasiliu

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+.

 

12:00 Invitație la spectacol

- Cinci femei în tranziție

13:30 Play

- Bogdan BaltăRealizator - Anca Medeleanu
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi