loader
Foto

Vară pentru voi – Zi de sărbătoare

Vară pentru voi – vineri, 15 august

 

Laura Lucescu
Horia Gumeni
Sergiu Ciocoiu
Vară pentru voi

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Pe 15 august se sărbătoreşte Ziua Marinei Române şi a Forţelor Navale în oraşele-port de la malul mării sau Dunăre. Sfânta Maria este considerată ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni.

Marinari în devenire, dar și cu experiență, vor veni la Vară pentru voi, tocmai de la Galaţi. Acolo se află una dintre puţinele instituţii de învătământ din țara noastră care îi pregătește pe tineri să devină marinari și chiar comandanți de navă.

În curind va începe la Iaşi și Festivalul Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret “Catalina”, a XX-a ediţie. Unde, când și mai ales cât timp ne vom bucura de spectacole aflaţi la Vară pentru voi.

Cântăm apoi, pentru ca suntem la zi de sărbătoare, cu Silvia Ene.

Vă așteptăm la 17 fix!

Vară pentru voi

Realizatori: Laura Lucescu, Horia Gumeni şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi