loader
Foto

Vară pentru voi - Tinerii au curaj să vadă viaţa altfel

Au curaj să lase în urmă programul fix și prejudecăţile privitoare la ordinea în viaţă şi să cunoască din mers lumea în care trăiesc.

 

Raluca Aftene
Oana Lazăr
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Teodor Răileanu
este unul dintre ei. „Cu motorul îţi cunoşti poporul” - spune el. E chiar ideea lui şi motocicleta lui, cu care a călătorit, călare... „Calul alb” e numele celui mai bun şi mai frumos motor, mai ales ca e al lui. A fotografiat ţara nostră, străbătându-i nebănuitele poteci, a aflat secrete şi a cunoscut români din realitatea noastră profundă. Scrie despre toate acestea pe blogul său personal şi se hrăneşte cu ideea că tot mai mulţi vor înţelege că aventura vieţii se poate declina şi în paradigma aceasta.

Alţi tineri aleg alt traseu. Tot periculos şi accidentat, deşi ... la birou. Antreprenori cu iniţiative, în primul hub de business din Iaşi. Costina Iuraşcu e fondatorul acestei comunităţi, de la care aflăm mai multe la Vară pentru voi.

Icarus din Botoşani urmează visul folk, o modă care nu oboseşte niciodată. E o trupă aplaudată şi premiată.

Raluca Aftene în direct cu acești invitați speciali va așteaptă de la orele 17.00.

 

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Oana Lazăr

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

7:05 Ediții de colecție (R)

- Tele-viziunea mea - Stelian Dumistrăcel; Iaşi, Capitală Culturală Europeană - Râpa Galbenă Realizator - Dana Ișoveanu (Reluare)

9:00 Pridvoarele credinței

prima parte
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi