loader
Foto

Vară pentru voi – Reușim în echipă

Var ă pentru voi – joi, 31 iulie

 

Andreea Ştiliuc
Dan Trofin
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Și în acest an, ne alăturăm Festivalului Internațional Music For Kids. Cea de-a cincea ediție va începe pe 1 august. Am aflat detalii proaspete de la organizatori, dar și de la câțiva participanți din străinătate. Pentru că face deja parte din echipă, TVR Iași a acordat două distincții.

Scriitorul Dan Lungu ne-a povestit cât de importantă este munca în echipă, atunci când organizezi un eveniment de amploarea Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași.

Iar de la Petrică Ciobanu, obișnuit cu singurătatea de la stațiile meteo de pe Rarău și Călimani, am învățat cum să ne împrietenim cu muntele și să ni-l facem aliat.

Andreea Știliuc le-a dezvăluit deja subiectele de astăzi și colegilor săi: Relu Tabără (cameraman), Tudor Axinte (regizor de emisie), Petru Fedor (cameraman) și Adrian Vulpe (director de imagine).

Vară pentru voi

Realizatori: Andreea Ştiliuc şi Dan Trofin

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

10:30 Cap compas

- Povești la prezent

11:00 Forum economic

Realizator - Iulian Leca
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi